hát igen, őszinte leszek...
Valamilyen nagyon buta belső ösztönzés miatt, mikor lassítanom kellett a tornán a fogam miatt, tökéletesen irreális módon lazítottam a diétán is- meg is hozta az ép ésszel előre megmondható eredményt sajnos. Kb 2 hét alatt az eddig ledolgozott 9 kg-ból 4 úgy visszajött,mint a sicc... Nem meglepő, hiszen pár éve, mikor előjött az inzulin rezisztenciám, ez volt a vezető tünet- alig 2,5 hónap alatt felszaladtak rám a kilók- méghozzá szám szerint 30.
Tutin visszavetettem magam, de most kell normálisan hozzáállnom, mert  nem szabad erőltetett menetbe kapcsolnom, hiszen nem a gyors súlyvesztés a célom ugye, hanem a fittség és az is,hogy szoptatás mellett csináljam ezt az egészet.  De úgy látszik, még komoly munka vár rám abban, hogy életmódváltás legyen a sport és az alacsony CH- os étrend is és ne diéta...
Mindenkinek jó mozgást kívánok :) Lina

A bejegyzés trackback címe:

https://fittlesz-l.blog.hu/api/trackback/id/tr442689246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása